Ղաչաղանի գյուղական գրադարանը: (Աշխատանքի փորձից) - Շահազիզյան Ալբերտ (ՀՍՍՌ Ալ. Մյասնիկյանի անվան պետական ռեսպուբլիկական գրադարանի գրադարանագիտական մեթոդական բաժին, 1958)
Լոռու մարզի Արևածագ (Ղաչաղան) գյուղի գրադարանի գործունեության մասին
Խմբ.՝ Հ. Կոստիկյան ; Տեխ. խմբ.՝ Կ. Բաղդասարյան . - Երևան, 1958. - 26 էջ ; 20 սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն