Ստվերային տնտեսության գնահատումը տնտեսամաթեմատիկական մեթոդներով (ՀՀ նյութերով) / The estimation of shadow economy by economic-mathematical methods (on the materials of RA) - Մկրտչյան, Անահիտ Վանիկի / Mkrtchyan Anahit (ՀՀ ԿԳՆ Երևանի պետական համալսարան, 2015)
Ստվերային տնտեսությունը նպաստում է երկրում սոցիալական լարվածության առաջացմանը և խորացմանը / Основная цель диссертации заключается в оценке объема теневой экономики РА посредством системного анализа и экономико-математическо моделирования / The main goal of the dissertation is to assess the scale of shadow economy of RA applying comprehensive, systematic analysis
Ը.00.08 «Մաթեմատիկական տնտեսագիտություն» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2015 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Ա. Ա. Թավադյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Հ. Լ. Սարգսյան, Ա. Ռ. Թևիկյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ ԳԱԱ Մ. Քոթանյանի անվան տնտեսագիտության ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics