ՀՀ առևտրային բանկերի հուսալիության ապահովման հիմնահարցերի լուծման ուղիները - Աբրահամյան, Արսեն Սերգեյի / Abrahamyan Arsen (ՀՀ կառավարությանն առընթեր պետական գույքի կառավարման վարչության կառավարման և տնտեսական բարեփոխումների ինստիտուտ, 2007)
Հայաստանի Հանրապետության բանկային համակարգը երկրի տնտեսության զարգացման կարևորագույն մեխանիզմն է, որի հուսալիության աստիճանը պայմանավորված է տնտեսական, սոցիալական, քաղաքական, միջազգային հարաբերությունների զարգացման վիճակով / Банковская система Республики Армения является важнейшим механизмом в деле развития экономики страны, степенью надежности которой и обусловлена ситуация развитии экономческих, социальных, политических, международных отношений
Ը.00.03 «Ֆինանսներ, դրամաշրջանառություն և վարկ» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2007 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է ՀՀ կառավարությանն առընթեր պետական գույքի կառավարման վարչության կառավարման և տնտեսական բարեփոխումների ինստիտուտում ; Գիտական ղեկավար՝ Ա. Հ. Բայադյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Վ. Լ. Հարությունյան, Մ. Հ. Մուրադյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 27 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics