Հակաօդային պաշտպանություն: Գրակնության ցանկ հայերեն և ռուսերեն լեզուներով= Противовоздушная оборона: Указатель литературы на армянском и русском языках - (:unkn) unknown (ՀՍՍՌ Ալ.Մյասնիկյանի անվան պետական հանրային գրադարանի գիտական- բիբլիոգրաֆիական բաժին, 1942)
Հակաօդային պաշտպանությունը կազմակերպելու վերաբերյալ հանձնարարական գրականության ցանկ, ապակետիպ
Կազմ.՝ Ա. Բաբայան ; Խմբ. Ա. Ստեփանյան. - Երևան, 1942. - 48 էջ ; 23 սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն