Теоретические и экспериментальные основы создания виноградоуборочных комбайнов / Խաղողահավաք կոմբայնների ստեղծման տեսական և գիտափորձնական հիմունքները - Կուդզաև, Անատոլի Բեշտաուի / Kudzaev Anatoly (ՀՀ ԳՆ հայկական գյուղատնտեսական ակադեմիա, 1997)
Целью настоящей работы являлась разработка теоретических и экспериментальных основ создания виноградоуборочных комбайнов / Ատենախոսության նպատակն է խաղողահավաք կոմբայնների տեսական և գիտափորձնական հիմունքների ստեղծման մշակում
Ե.20.01 «Գյուղատնտեսական արտադրության մեքենայացում և մեքենաներ» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների դոկտորի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-1997 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Գորսկու պետական ագրարային համալսարանում ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Շ. Մ. Գրիգորյան, Կ. Գ. Հովհաննիսյան, Տ. Տ. Գապպոև ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ խաղողագործության. գինեգործության և պտղաբուծության ԳՀԻ ; Սեղմագիր՝ 37 էջ։
Keywords: Տեխնիկական գիտություններ / Engineering & Technology