Интерференция согласных в русской речи армян / Բաղաձայնների ինտերֆերենցիան հայերի ռուսերեն խոսքում - Առուստամյան, Մարա Իվանի / Arustamyan Mara (Երևանի պետական համալսարան, 2003)
Коренные изменения общественной жизни, произошедшие в последние десятилетия века, привели к возникновению новых языковых реалий / ժամանակակից լեզվական պրակտիկայի հիմնական առանձնահատկություններից մեկը կարելի է համարել բանավոր խոսքի գերիշխումը գրավորին
Ժ.02.04 «Սլավոնական լեզուներ» մասնագիտությամբ բանասիրական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2003 ; Ատենախոսության թեման հաստատված է Երևանի պետական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Ռ. Մ. Շահբազյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ս. Բ. Տոշյան, Է. Ռ. Արզումանյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Երևանի Վ. Բրյուսովի անվան պետական լեզվաբանական համալսարանի ժամանակակից ռուսաց լեզվի ամբիոն ; Սեղմագիր՝ 26 էջ։
Keywords: Լեզվաբանություն / Linguistics