Պարբերական մամուլը Հայաստանի Հանրապետությունում։ Մատենագիտություն։ Պրակ Ա․ 2022 թ․։ Հունվար-հունիս - (:unkn) unknown (Հայաստանի ազգային գրադարան, 2023)
Ընդգրկում է 2022 թ. հունվար-հունիս ամիսներին Հայաստանի Հանրապետությունում լույս տեսած լրագրերի և ամսագրերի հոդվածների մատենագիտական նկարագրությունները: էլեկտրոնային հրատարակություն
Կազմ.՝ Ա. Ներսեսյան, Ժ. Մանուկյան, Լ. Պետրոսյան, Ն. Դանիելյան ; Խմբ.՝ Ա. Ներսեսյան.- Երևան, 2023.-1018 էջ։
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն