Граничное поведение субгармонических и непрерывных функций / Սուբհարմոնիկ և անընդհատ ֆունկցիաների եզրային վարքը - Բերբերյան, Սամվել Լևոնի / Berberyan Samvel (ՀՀ ԿԳՆ Հայաստանի պետական ճարտարագիտական համալսարան (Պոլիտեխնիկ), 2009)
Настоящая диссертация посвящена исследованию граничных свойств субгармонических, гармонических и непрерывных функций, определенных в единичном круге / Ապացուցված է նորմալ սուբհարմոնիկ ֆունկցիաների անընդհատությունը
Ա.01.01 «Մաթեմատիկական անալիզ» մասնագիտությամբ ֆիզիկամաթեմատիկական գիտությունների դոկտորի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2009 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի պետական ճարտարագիտական համալսարանի գիտական խորհրդի նիստում ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա. Ա. Կիլբաս, Ա. Մ. Ջրբաշյան, Ժ. Պավիչևիչ ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Մոսկվայի մանկավարժական պետական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 27 էջ։
Keywords: Ֆիզիկամաթեմատիկական գիտություններ / Mathematics & Physics