Նոր գրականություն հայ մշակույթի և արվեստի վերաբերյալ: Գրականության ընթացիկ տեղեկատու=Новая литература об армянской культуре и исскусстве - (:unkn) unknown (ՀՀ մշակույթի նախարարություն ; ՀՀ ազգային գրադարանի մշակույթի և արվեստի գիտական լրատվության բաժին, 1991)
Հայ մշակույթի և արվեստի վերաբերյալ նոր գրականության ցանկ
Կազմ.՝ Ա. Աբգարյան, Մ. Մարտիրոսյան, Ն. Մոսինյան ; Թողարկման պատ.՝ Ա. Աբգարյան.- Երևան, 1991.- թ.4.- Ապրիլի 1-30. -38 էջ ; 20 սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն