Նոր գրքեր օտար լեզուներով: Ինֆորմացիոն ցանկ =Новые книги на иностранных языках= New books in foreign languages - (:unkn) unknown (Ալ. Մյասնիկյանի անվան հանրապետական գադարանի արտասահմանյան գրականության բաժին, 1976)
Նոր գրքերի ցանկ օտար լեզուներով
Թողարկման պատ.՝ Ա. Զառացյան, Ա.Կարապետյան. - Երևան, 1976.- թ.12.-28 էջ ; 20 սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն