Numerical-analytical solution of some convolution equations of mathematical physics / Մաթեմատիկական ֆիզիկայի որոշ փաթեթի հավասարումների թվային-անալիտիկ լուծումը / Численно-аналитическое решение некоторых уравнений свертки математической физики - Մասուդ Մաշրեգի / Massoud Mashreghi (Երևանի պետական համալսարան, 2013)
Convolution integral equations (see [1]-[21]) arise in many branches of Mathematical physics / Ատենախոսությունը նվիրված է մաթեմատիկական ֆիզիկայում առաջացող փաթեթի տիպի հետևյալ երկու ինտեգրալ հավասարումների հետազոտման և թվային-անալիտիկ լուծման հարցերին / Диссертация посвящена изучению и численно-аналитическомуо решению следующих двух уравнений свертки, возникающих в математической физике
Ա.01.03 «Մաթեմատիկական ֆիզիկա» մասնագիտությամբ ֆիզիկամաթեմատիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2013 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է ՀՀ ԳԱԱ մաթեմատիկայի ինստիտուտում ; Գիտական ղեկավար` Ն. Բ. Ենգիբարյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ` Ա. Խ. Խաչատրյան, Լ. Պ. Տեփոյան ; Առաջատար կազմակերպություն` Խ. Աբովյանի անվան հայկական պետական մանկավարժական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 19 էջ։
Keywords: Ֆիզիկամաթեմատիկական գիտություններ / Mathematics & Physics