Լեզվամշակութային իրազեկության զարգացումը բնագրային ֆիլմերի միջոցով անգլերենի մասնագիտական դասընթացում / The development of linguo-cultural competence throgh authentic films in the professional course of English - Մաթևոսյան, Թամարա Պերճի / Matevosyan Tamara (ՀՀ ԿԳՆ Խ. Աբովյանի անվան հայկական պետական մանկավարժական համալսարան, 2014)
Արդի փուլում օրեցօր մեծանում է տեխնիկական միջոցների կիրառման դերը մասնագիտական անգլերենի ուսուցման գործընթացում / Аутентичные фильмы содержат богатый лингво- культурный материал / Authentic films contain rich linguistic and cultural material. It is logical that they are used in various foreign language courses
ԺԳ.00.02 «Դասավանդման և դաստիարակության մեթոդիկա» (անգլերեն լեզու) մասնագիտությամբ մանկավարժական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2014 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Խ. Աբովյանի անվան հայկական պետական մանկավարժական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Ի. Կ. Կարապետյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Բ. Մ. Եսաջաճյան, Մ. Ա. Դարաբյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հ. Թումանյանի անվան Վանաձորի պետական մանկավարժական ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 24 էջ։
Keywords: Մանկավարժություն, մանկավարժական գիտություններ / Pedagogy