Социальная политика в трансформирующемся обществе: проблемы целеполагания / Սոցիալական քաղաքականությունը փոխակերպվող հասարակությունում. նպատակադրման հիմնախնդիրներ - Աստվածատուրով, Սեդրակ Վլասի / Astvatsaturov Sedrak (Երևանի պետական համալսարան, 2001)
Процессы коренных социальных преобразований затронули все стороны жизни армянского общества / Սոցիալական քաղաքականության մեխանիզմների, ինստիտուտների համակարգում տեղ գտած փոփոխությունների վերլուծությունը արտահայտում է հայ հասարակության սոցիալական ոլորտի բարեփոխումների սկզբնական փուլերին բնորոշ նպատակադրման առանձնահատկությունները
ԻԲ.00.03 «Միջին մակարդակի տեսություններ» մասնագիտությամբ սոցիոլոգիական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2001 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի պետական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ L. Հ. Հարությունյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Յ. Ա. Գասպարյան, Ա. Ա. Ադիբեկյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ ՍՆ աշխատանքի և սոցիալական հետազոտությունների ԳՀԻ ; Սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Սոցիոլոգիա / Sociology