Էմուլգացման գործընթացի արդյունավետության բարձրացում տատանողական դաշտերի համադրմամբ - Բալասանյան, Արամ Բորիսի / Balasanyan Aram (ՀՀ ԿԳՆ Հայաստանի պետական ճարտարագիտական համալսարան (Պոլիտեխնիկ), 2006)
Շուկայական կոշտ մրցակցության պայմաններում գիտատեխնիկական առաջընթացը պարտավորեցնում է արտադրողներին անընդհատ բարձրացնել թողարկվող մեքենաների և սարքավորումների տեխնիկա-տնտեսական ցուցանիշները, որը, որպես կանոն, ուղեկցվում է նրանց շահագործման արագությունների բարձրացմամբ / Диссертация посвящена комплексным исследованиям процесса эмульгирования применением колебательных полей, а также вопросам разработки теоретических и технологических принципов повышения эффективности процесса эмульгирования путем совершенствования современных ультразвуковых технологий
Ե.02.03 «Մեքենաշինական արտադրության տեխնոլոգիաներ և սարքավորումներ» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2006 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի պետական ճարտարագիտական համալսարանում (Պոլիտեխնիկ) ; Գիտական ղեկավար՝ Ս. Շ. Խրիստաֆորյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ս. Գ. Աղբալյան, Ա. Գ. Ստեփանյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ «Գոհար» ԲԲԸ ; Սեղմագիր՝ 23 էջ։
Keywords: Տեխնիկական գիտություններ / Engineering & Technology