Հիշարժան տարեթվերի օրացույց: 1948, Ապրիլի 12 - (:unkn) unknown (ՀՍՍՌ Ալ. Մյասնիկյանի անվան պետական հանրային գրադարան, 1948)
Անդրադարձ ռուս մեծ դրամատուրգ Ալեքսանդր Նիկոլայեվիչ Օստրովսկու ծննդյան 125-ամյակի (1823-1948) հոբելյանական տարելիցին, նաև՝ հանձնարարական գրականության ցանկ
Կազմ.՝ Ա. Բաբայան, Լ. Մելքումյան ; Խմբ.՝ Ա. Ստեփանյան. - Երևան, 1948. - Ապրիլի 12. - 1 ծալվ. թ., դիմանկ. ; 25 սմ.: Սյունակագիր
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն