Կրկնության կազմակերպման արդյունավետ մանկավարժական տեխնոլոգիաներն ավագ դպրոցում / The effective pedagogical technologies of revision organization at high schools - Քարհանյան, Գարեգին Գագիկի / Karhanyan Garegin (ՀՀ ԿԳՆ Երևանի պետական համալսարան, 2014)
Ժամանակակից հասարակությունը թևակոխել է զարգացման և փոխակերպման այնպիսի փուլ, որն ենթադրում է մարդկանց, տարբեր ազգերի և մշակույթների մակարդակով շփումների նոր հարթություն։ Հայաստանի Հանրապետությունում 12-ամյա կրթական համակարգին անցումը նոր հնարավորություններ տվեց վերանայելու ուսումնական ծրագրերը և պլանները / Современное общество вступило в такую фазу развития и трансформации, которая предполагает новый уровень взаимоотношений между людьми, различными народами и культурами / Modern society has undergone such an era of development and transformation, which presupposes a new level of communication among people, various nations and cultures. It-in its turn-requires new approaches and characteristics of intersubjective, intergroup communication, knowledge about their peculiarities, ways and means of obtaining capacities and skill
ԺԳ.00.01 «Մանկավարժությա տեսություն և պատմություն» մասնագիտությամբ մանկավարժական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2014 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Գյումրու Մ. Նալբանդյանի անվան պետական մանկավարժական ինստիտուտում ; Գիտական ղեկավար՝ Ս. Ս. Սողոյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա. Վ. Աբրահամյան, Վ. Ա. Բրուտյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Խ. Աբովյանի անվան հայկական պետական մանկավարժական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 24 էջ։
Keywords: Մանկավարժություն, մանկավարժական գիտություններ / Pedagogy