Граничная задача Римана в полуплоскости в смысле средней сходимости / Ռիմանի եզրային խնդիրը կիսահարթությունում միջին զուգամիտության իմաստով - Պետրոսյան, Վլադիսլավ Շիրինի / Petrosyan Vladislav (Երևանի պետական ճարտարագիտական համալսարան, 1999)
Теория краевых задач в классе аналитических функций зародилась в начале настоящего столетия трудах классиков математики / Ատենախոսությունում ստացված է Ռիմանի խնդրի ընդհանուր լուծումը կիսահարթությունում միջին զուգամիտության իմաստով
Ա .01.02 «Դիֆերենցիալ հավասարումներ» մասնագիտությամբ ֆիզիկա-մաթեմատիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-1999 ; Ատենախոսության թեման հաստատված է Հայաստանի պետական ճարտարագիտական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Հ. Մ. Հայրապետյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ն. Ե. Թովմասյան, Ա. Հ. Քամալյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Վրաստանի ԳԱԱ մաթեմատիկայի ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 12 էջ։
Keywords: Ֆիզիկամաթեմատիկական գիտություններ / Mathematics & Physics