Փոքր և միջին ձեռնարկությունների վարկունակության կառավարման հիմնախնդիրները ՀՀ-ում / Small and medium-sized enterprises creditabiliy management problems in RA - Հովհաննիսյան, Գեորգի Մաթևոսի / Oganisyan Georgy (ՀՀ ԿԳՆ Երևանի պետական համալսարան, 2017)
Շուկայական հարաբերությունների պայմաններում տնտեսության բնականոն կենսագործունեության ապահովման գործում առանցքային դեր և նշանակություն ունի փոքր և միջին ձեռնարկատիրությունը (ՓՄՁ), որը տնտեսության առավել ճկուն և դինամիկ զարգացող ոլորտներից է / Основной целью работы является обработка кредитоспособностью малого и среднего бизнеса / The basic aim of the work is the development of the creditworthiness management approaches and suggestions of the small and medium-sized enterprises
Ը․00.02 «Տնտեսության, նրա ոլորտների տնտեսագիտություն և կառավարում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2017 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայ-ռուսական (Սլավոնական) համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Վ. Բ. Բոստանջյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Տ. Վ. Հարությունյան, Ա. Զ. Հակոբյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարան ; Ատենախոսություն՝ 133 էջ, սեղմագիր՝ 32 էջ։