Հայաստանի մոլիբդենային խտանյութերի վերամշակության տեխնոլոգիայի մշակումը - Հովհաննիսյան, Արմեն Մարտիկի / Hovhannisyan Armen (Հայաստանի պետական ճարտարագիտական համալսարան, 1997)
Հետազոտության թեման նվիրված է տեղական մետաղատար հումքի վերամշակության պրոբլեմներին, մասնավորապես Հայաստանում արտադրվող մոլիբդենային խտանյութերից շուկայական հետաքրքրություն ներկայացնող արտադրատեսակների ստացման խնդիրներին / Диссертационная работа посвящена разработке технологии переработки молибденовых концентратов Армении
Ե.16.02 «Սև, գունավոր և հազվագյուտ մետաղների մետալուրգիա» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-1997 ; Աշխատանքը պատրաստվել է Հայաստանի պետական ճարտարագիտական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Լ. Ե. Սարգսյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ս. Գ. Աղբալյան, Ս. Ա. Մալխասյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ «Հայգունմետգիտնախագիծ» ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 16 էջ։
Keywords: Տեխնիկական գիտություններ / Engineering & Technology