Գրականության հաշվառումը և մշակումը - (:unkn) unknown (ՀՍՍՀ Կուլտուրայի մինիստրություն; Ալ. Մյասնիկյանի անվան հանրապետական գրադարանի գրադարանագիտության գիտա-մեթոդական բաժին, 1976)
Մեթոդական ձեռնարկ գրադարաներրում գրականության հաշվառման և մշակման համար
Թարգմ.՝ Լ. Մութաֆյան; Խմբ.՝ Գր. Հաջի-Մուրադյան. - Երևան, 1976. - 15 էջ: աղս. ; 19 սմ
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն