Исследование некоторых топологически нетривиальных объектов в рамках квантовой механики / Տոպոլոգիապես ոչ զրոյական որոշ օբյեկտների ուսումնասիրությունը քվանտային մեխանիկայի շրջանակներում / Study of some topographically non-trivial objects within the framework of quantum mechanics - Պետրոսյան, Մարա Գասիկի / Petrosyan Mara (ՀՀ ԿԳՆ Երևանի պետական համալսարան, 2017)
Проблема генерации монополей является частью более общей проблемы поиска виттеновской дуальности в рамках нерелятивистской квантовой механики / Ատենախոսությունը նվիրված է ոչ ռելյատիվիստական քվանտային մեխանիկայի շրջանակներում տոպոլոգիապես ոչ զրոյական որոշ ինտեգրվող համակարգերի ուսումնասիրությանը / The thesis is dedicated to the study of some topographic non-trivial integral systems within the framework of non-relativistic quantum mechanics
Ա.04.02 «Տեսական ֆիզիկա» մասնագիտությամբ ֆիզիկամաթեմատիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2017 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի պետական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Լ. Մարդոյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ` Հ. Մաթևոսյան, Մ. Բարսեղյան ; Առաջատար կազմակերպություն` ՀՀ և ՌԴ ԿԳՆ Հայ-ռուսական (Սլավոնական) համալսարան ; Ատենախոսություն՝ 104 էջ, սեղմագիր՝ 19 էջ։
Keywords: Ֆիզիկամաթեմատիկական գիտություններ / Mathematics & Physics