Հիշարժան տարեթվեր 1977: Հոկտեմբեր, նոյեմբեր, դեկտեմբեր=Памятные даты - (:unkn) unknown (ՀՍՍՀ կուլտուրայի մինիստրություն ; Ալ. Մյասնիկյանի անվան հանրապետական գրադարանի ինֆորմացիայի և մատենագիտության բաժին, 1977)
Անդրադարձ Նվեր Սաֆարյանի ծննդյան 70, Րաֆֆու ծննդյան 140, Կայսին Կուլիևի ծննդյան 60, Ստեփանոս Մալխասյանցի ծննդյան 120, Սամուիլ Մարշակի ծննդյան 90, Հովնանյան օրիորդաց դպրոցի 100, Հովհաննես Բաղրամյանի ծննդյան 80, Անդրեյ Ուպիտի ծննդյան 100, Հայնրիխ Հայնեի ծննդյան 180, «Խելքից պատուհաս» երևանյան բեմադրության 150, Գեղամ Սարյանի ծննդյան 75 ամյակների հոբելյանական տարելիցներին, նաև՝ հանձնարարական գրականության ցանկ: Հավելված՝ երկրագիտական գրականության մատենագիտական ցանկ
Կազմ.՝ Ա. Իսոյան, Արփ. Ինճիկյան, Կ. Կարապետյան, Լ. Սարդարյան, Ս. Քալանթարյան, Մ. Բաբայան ; Խմբ.՝ Ա. Թիրաբյան ; Տեխ. խմբ՝. Գ. Ազոյան. - Հրատարակության 30-րդ տարի. -Երևան, 1977. - թ. 4.- 204 էջ: լուսանկ. ; 19 սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն