Արտաքին պետական պարտքի կառավարման հիմնախնդիրները Հայաստանի Հանրապետությունում / Problems of management of the state external debt in Republic Armenia - Քոթանջյան, Սամվել Արայիկի / Kotanjyan Samvel (ՀՀ ԳԱԱ Մ. Քոթանյանի անվան տնտեսագիտության ինստիտուտ, 2015)
Տնտեսական գլոբալացման պայմաններում աշխարհի շատ երկրներ, իրականացնելով տնտեսական վերափոխումներ, դիմում են արտաքին ֆինանսավորման աղբյուրների օգնությանը / В условиях экономической глобализации многие страны мира, осуществляя экономические реформы, прибегают к помощи внешних источников финансирования / In the context ofeeonomic globalization, many countries in the world, carrying out economic reforms, try to involve external sources of financing
Ը.00.02 «Տնտեսության, նրա ոլորտների տնտեսագիտություն և կառավարում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2015 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել Է ՀՀ ԳԱԱ Մ. Քոթանյանի անվան տնտեսագիտության ինստիտուտում ; Գիտական ղեկավար՝ Թ. Ն. Մանասերյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Մ. Ս. Մելքումյան, Ա. Ս. Մարգարյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայ-ռուսական (սլավոնական) համալսարան : Սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics