Профилактика послеоперационных кардиореспираторных осложнений после пневмонэктомии / Հետվիրահատական կարդիոռեսպիրատոր բարդությունների կանխարգելումը պնեվմոնէկտոմիայից հետո / The protection of cardiovascular complication after pneumonectomy - Մինասյան, Լևոն Արմենի / Minasyan Levon (Երևանի Մ. Հերացու անվան պետական բժշկական համալսարան, 2021)
Проблема повышения эффективности хирургического лечения больных с патологией органов дыхания по сей день не теряет своей клинической и социальной значимости / Վիրաբուժական միջամտությունները շարունակում են առաջատար տեղը զբաղեցնել թոքերի քաղցկեղով հիվանդների համալիր բուժման մեջ / In the complex treatment of patients with lung cancer, surgical interventions continue to occupy a leading place
ԺԴ.00.15 «Վիրաբուժություն» մասնագիտությամբ բժշկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2021 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է ԵՊԲՀ գիտակոորդինացիոն խորհրդի 2018 թ. հունիսի 6-ի թիվ 3 նիստում ; Գիտական ղեկավար՝ Հ. Կ. Սարկավագյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Մ. Մ. Միրիջանյան, Ա. Ս. Միրզոյաև ; Առաջատար կազմակերպություն՝ «Միքայելյան վիրաբուժության ինստիտուտ» ՓԲԸ ; Սեղմագիր՝ 18 էջ։
Keywords: Բժշկություն, բժշկական գիտություններ / Medicine, Medical Sciences