Վստահության գործոնների գնահատումը կառավարման և առևտրի ոլորտում էլեկտրոնային եղանակով իրականացվող գործարքների ժամանակ / Evaluation of trust factors in management and commerce fields during electronically carried out transactions - Նաջաֆի, Իսսա / Najafi Issa (Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարան, 2013)
Գլոբալացման և միջազգային ինտեգրացման արդի դարաշրջանում, էլեկտրոնային առևտուրն արդյունավետ լուծում է էլեկտրոնային եղանակով գործարքներ կատարելու համար, որոնք իրականացվում են գնորդների, վաճառողների, սպառողների, հաճախորդների, մատակարարների և կառավարման համակարգի միջև / Настоящее исследование осуществлено с целью изучения влияния факторов доверия в сфере управления и торговли (электронной торговли) / This research has been implemented to study the effects of trust factors over etransactions in the fields of management and commerce
Ը.00.02 «Տնտեսության, նրա ճյուղերի տնտեսագիտություն և կառավարում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2013 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարանի գիտական խորհրդում ; Գիտական ղեկավար՝ Կ. Ա. Գրիգորյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Հ. Մ. Մամիկոնյան, Վ. Ռ. Մելքոնյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 30 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics