Проблемы применения норм lex mercatoria в международном частном праве / Միջազգային մասնավոր իրավունքում lex mercatoria նորմերի կիրառման հիմնախնդիրները / Problems of application of lex mercatoria norms in private international law - Հարությունյան, Սաթենիկ Եղիշեի / Harutyunyan Satenik (Հայ-ռուսական (Սլավոնական) hամալսարան, 2018)
Прошлое столетие охарактеризовало себя как столетие активного развития международных экономических отношений и интенсивного процесса глобализации и интернационализации экономического сотрудничества / Անցյալ դարաշրջանը բնութագրվեց որպես միջազգային տնտեսական հարաբերությունների ակտիվ զարգացման հարյուրամյակ, որի հետևանքով ավելացավ համաշխարհային առևտրի ծավալը / The last century was characterized as a century of active development of international economic relations and which resulted in the increase of world trade
ԺԲ.00.03 «Մասնավոր իրավունք (քաղաքացիական, առևտրային (կոմերցիոն), միջազգային մասնավոր, ընտանեկան, աշխատանքային, սոցիալական ապահովության իրավունք)» մասնագիտությամբ իրավաբանական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2018 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի «Գլաձոր» համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Ա. Յ. Մկրտումյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ն. Վ. Կոզլովա, Կ. Մ. Հովհաննիսյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ ԳԱԱ փիլիսոփայության, սոցիոլոգիայի և իրավունքի ինստիտուտ ; Ատենախոսություն՝ 179 էջ, սեղմագիր՝ 21 էջ։
Keywords: Իրավաբանական գիտություններ, իրավագիտություն / Law