Անալոգային ինտեգրալ սխեմաների ավտոմատացված ֆիզիկական նախագծման միջոցների մշակումը և հետազոտումը / Development and investigation of automated physical design tools of analog integrated circuits - Կասարջյան, Հովհաննես Գևորգի / Kasarjyan Hovhannes (ՀՀ ԿԳՆ Հայաստանի ազգային պոլիտեխնիկական համալսարան, 2016)
Կանխատեսվում է, որ անալոգային ինտեգրալ սխեմաների (ԻՍ) նախագծման կարիքը շատ և շատ անգամ աճելու է հաջորդ տարիների ընթացքում / С развитием цифровых схем прогнозируется многократный рост потребности в проектировании аналоговых интегральных схем (ИС) в последующие годы / The design of analog integrated circuits (IC) is supposed to be much more required in the nearest future
Ե.13.02 «Ավտոմատացման համակարգեր» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2016 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Եվրոպական կրթական տարածաշրջանային ակադեմիայում ; Գիտական ղեկավար՝ Վ. Շ. Մելիքյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ռ. Ռ. Վարդանյան, Խ. Գ. Շառոյան ; Առաջատար կազմակերպություն` Երևանի կապի միջոցների գիտահետազոտական ինստիտուտ ; Ատենախոսություն՝ 169 էջ, սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Ինֆորմատիկա և համակարգչային համակարգեր / Informatics & Computer Systems