Նոր գրքեր օտար լեզուներով : Ինֆորմացիոն ցանկ - (:unkn) unknown (ՀՍՍՀ Ալ. Մյասնիկյանի անվան պետական գրադարանի արտասահմանյան լեզուներով գրականության բաժին, 1985)
Օտար լեզուներով նոր գրականության ցանկ
Երևան, 1985. -թ.1.-հունվար.-16 էջ., 20 սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն