Կանանց հանցավորության հիմնախնդիրները Հայաստանի Հանրապետությունում - Ջհանգիրյան, Կլարա Գագիկի / Jhangiryan Klara (Երևանի պետական համալսարան, 2007)
Կանանց հանցավոր վարքագծի ակտիվացումը դարձել է մեր հասարակության արդի խնդիրներից մեկը / Диссертация посвящена исследованию криминологических задач женской преступности в PA
ԺԲ.00.05 «Քրեական իրավունք և կրիմինալոգիա, քրեակատարողական իրավունք» մասնագիտությամբ իրավաբանական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2007 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի պետական համալսարանի իրավաբանական ֆակուլտետի գիտական խորհրդում ; Գիտական ղեկավար՝ Հ. Մ. Խաչիկյան, Ա. Ի. Դոլգովա, Ա. Հ. Օսիկյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ ԳԱԱ փիլիսոփայության, սոցիոլոգիայի և իրավունքի ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 26 էջ։
Keywords: Իրավաբանական գիտություններ, իրավագիտություն / Law