Արդյունաբերական ձեռնարկության կայունության հիմնահարցերը - Կոստանդյան, Արթուր Ռուբենի / Kostandyan Arthur (ՀՀ ֆինանսների և էկոնոմիկայի նախարարության տնտեսագիտական հետազոտությունների ինստիտուտ, 2006)
Ատենախոսության հիմնական նպատակն Է ՀՀ արդյունաբերական ձեռնարկությունների կայունացման ուղղությունների բացահայտումը, խնդիրների լուծումը և կայունության փուլերի իրականացման միջոցառումների մշակումն ու առաջադրումը / Диссертация посвящена выявлению направлений стабилизации производственных предприятий РА, решению задач и разработке мероприятий реализации этапов стабильности
Ը.00.02 «Տնտեսության, նրա ճյուղերի տնտեսագիտություն և կառավարում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2006 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի պետական ճարտարագիտական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Լ. Հ. Աղաջանյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա. Խ. Նազարյան, Կ. Ս. Խաչատրյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 25 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics