Եկամուտների և գույքի համընդհանուր հայտարարագրման համակարգի ներդրման հիմնախնդիրներն ու հեռանկարները ՀՀ-ում / The problems and prospects of mandatory income and assets declaration system in the RA - Պետրոսյան, Հեղինե Գագիկի / Petrosyan Heghine (Հայ-ռուսական համալսարան, 2019)
Հարկային համակարգի արդյունավետ գործունեությունն ամեն մի երկրի գործարար միջավայրի զարգացման երաշխիքն է / Эффективное функционирование системы налогообложения любой страны является залогом развития ее бизнес-среды / Development of the business environment in a country requires an effectively functioning tax system
Ը.00.03 «Ֆինանսներ, հաշվապահական հաշվառում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2019 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայ-ռուսական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Է. Մ. Սանդոյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Հ. Գ. Մնացականյան, Պ. Դ. Սաֆարյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարան ; Ատենախոսություն՝ 245 էջ, սեղմագիր՝ 28 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics