ՀՀ բանկային համակարգի կառավարման հիմնախնդիրները ճգնաժամի պայմաններում - Կիրակոսյան, Արա Գրիգորի / Kirakosyan Ara (Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարան, 2011)
Ատենախոսության հիմնական նպատակն է՝ հետազոտելով ՀՀ բանկային համակարգի կառավարման հիմնախնդիրները ճգնաժամի պայմաններում առաջարկել միջոցառումների համալիր ճգնաժամի բացասական ազդեցությունը նվազեցնելու առումով / Целью данной диссертации является предложение комплексных мер по снижению отрицательного влияния кризиса на банковский сектор РА на основе изучения основных проблем армянской банковской системы
Ը.00.02 «Տնտեսության, նրա ճյուղերի տնտեսագիտություն և կառավարում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2011 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Յ. Մ. Սուվարյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Լ. Ե. Վարդանյան, Վ. Ս. Ջանվելյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ ԳԱԱ Մ. Քոթանյանի անվան տնտեսագիտության ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 29 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics