Գրքափոխանակությունը գրադարաններում - (:unkn) unknown (ՀՍՍՀ կուլտուրայի մինիստրություն ; Ալ. Մյասնիկյանի անվան հանրապետական գրադարանի կոմպլեկտավորման բաժին, 1975)
Գրադարաններում գրքափոխանակության աշխատանքների կազմակերպման մասին
Կազմ.՝ Վ. Փարսյան, Կ. Ավագյան ; Խմբ.՝ Ա. Օհանյան. - Երևան, 1975. - 12 էջ : աղս. ; 20 սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն