Տարեգիրք: (ԶԼՄ արձագանքներ) 2018 - (:unkn) unknown (ՀՀ մշակույթի նախարարություն ; Հայաստանի ազգային գրադարան, 2018)
Ամփոփում է Հայաստանի ազգային գրադարանի վերաբերյալ 2018 թվականի ընթացքում Հայաստանի և Սփյուռքի հայկական թերթերում տեղ գտած նյութերը, հեռուստառադիոհաղորդումները, ինչպես նաև գրադարանում կազմակերպված միջոցառումները: Տարեգրքում միջոցառումները և նյութերը տրված են ըստ ամիսների և օրերի
Կազմ.` Արմինե Վարդանյան ; Խմբ.` Հասմիկ Ղազարյան.-Երևան, 2018.- 32 էջ: լուսանկ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն