Նշանավոր և հիշարժան տարեթվերի օրացույց 1969: Ապրիլ, մայիս, հունիս= Календарь знаменательных и памятных дат - (:unkn) unknown (ՀՍՍՀ կուլտուրայի մինիստրություն; Ալ. Մյասնիկյանի անվան հանրապետական գրադարանի գրադարանագիտության մեթոդական բաժին, 1969)
Անդրադարձ Գոգոլի ծննդյան 160, Անատոլ Ֆրանսի ծննդյան 125, Դանիել Վարուժանի ծննդյան 85, Վիլիս Լացիսի ծննդյան 65, Օնորե Դը Բալզակի ծննդյան 170, Ալեքսանդր Պուշկինի ծննդյան 170, Ակսել Բակունցի ծննդյան 70 ամյակների հիշարժան տարելիցներին, նաև՝ հանձնարարական գրականության ցանկ
Կազմ՝ Լ. Մութաֆյան ; Խմբ՝. Ա. Թիրաբյան ; Տեխ. խմբ.՝ Հ. Մարտիրոսյան. - Հրատարակության 22-րդ տարի. - Երևան, 1969. -թ.2. - 61 էջ: լուսանկ. ; 20 սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն