Հոկտեմբերյան սոցիալիստական մեծ հեղափոխության 60-ամյակը: Գրականության հանձնարարական ցանկ - (:unkn) unknown (ՀՍՍՀ կուլտուրայի մինիստրություն ; Ալ. Մյասնիկյանի անվան հանրապետական գադարանի ինֆորմացիայի և մատենագիտության բաժին, 1977)
Հոկտեմբերյան սոցիալիստական մեծ հեղափոխության վերաբերյալ հանձնարարական գրականության ցանկ
Կազմ.՝ Լ. Սեդրակյան ; Խմբ.՝ Հ. Ղազարյան ; Տեխ. խմբ՝ Հ. Աբրահամյան. -Երևան, 1977.-174 էջ:
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն