Անձի հոգեբանական որակների շարժընթացը կառավարչի մասնագիտական զարգացման գործընթացում / Динамика психологических качеств личности в процессе профессионального развития управленца / Dynamics of psychological qualities of personality in the process of professional developme of a manager - Խաչատրյան, Անի Ռուբիկի / Khachatryan Ani (Երևանի պետական համալսարան, 2023)
Կառավարիչների պատրաստման գործընթացը եղել է և այսօր էլ մնում է տարբեր գիտակարգերի ուսումնասիրության առարկա: ժամանակակից կառավարման համակարգում կառավարչին ներկայացվող պահանջները ենթարկվել են փոփոխության, այսօր առավել կարևորվում են մասնագիտական կարևոր հոգեբանական որակների առկայությունն ու զարգացվածությունը / Процесс подготовки менеджеров был остается предметом изучения различных дисциплин / Of dissertation research is due to the fact that the process of training managers has been and remains the subject of study in various disciplines
ԺԹ.00.01 «Ընդհանուր հոգեբանություն, հոգեբանության տեսություն և պատմություն, անձի հոգեբանություն» մասնագիտությամբ հոգեբանական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2023 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի պետական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Ռ. Վ. Աղուզումցյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա. Բ. Լոքյան, Ա. Գ. Ստեփանյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ԳԱԱ գիտակրթական միջազգային կենտրոն ; Սեղմագիր՝ 21 էջ։
Keywords: Հոգեբանական գիտություններ / Psychology