Հանրային ծառայության կառավարչի հոգեբանական պատրաստման համակարգի կառուցարկման հայեցակարգային հիմքերը ՀՀ-ում / Conceptual bases of structuring a system of psychological preparation of managers in the public service in the RA - Լոքյան, Արսեն Բաղդասարի / Lokyan Arsen (ՀՀ ԿԳՆ Խ. Աբովյանի անվան հայկական պետական մանկավարժական համալսարան, 2016)
Վերջին շրջանում հայրենական և արտասահմանյան գիտական հրապարակումներում հաճախ է կարևորվում մասնագիտական գործունեության արդյունավետությունը պայմանավորող հոգեբանական գործոնների համալիր ուսումնասիրման հարցը / Перманентный мониторинг профессиональной деятельности и компетентности профессионала с позиций психологии позволит дополнить концепции управления современными подходами, а также способствовать развитию важных психологических качеств личности специалиста / In the recent local and foreign scholarly publications the issue of the psychological factors, determining the efficiency of professional activity, has been frequently touched upon
ԺԹ.00.01 «Ընդհանուր հոգեբանություն, հոգեբանության տեսություն և պատմություն, անձի հոգեբանություն» մասնագիտությամբ հոգեբանական գիտությունների դոկտորի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2016 ; Ատենախոսությունը հաստատվել է Երևանի պետական համալսարանում ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Մ. Պ. Մկրտումյան, Ռ. Մ. Նաղդյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայ-ռուսական (Սլավոնական) համալսարան ; Ատենախոսություն՝ 470 էջ, սեղմագիր՝ 48 էջ։
Keywords: Հոգեբանական գիտություններ / Psychology