ՄԳԱ պահանջաթերթիկի ուղին հանրապետությունում : Մեթոդական-հրահանգչական նամակ - (:unkn) unknown (Հայկական ՍՍՀ կուլտուրայի մինիստրություն ; Ալ. Մյասնիկյանի անվան պետական գրադարանի աբոնեմենտի բաժին, 1981)
Գրադարանային գործի վերաբերյալ մեթոդական-հրահանգչական նամակ
Երևան, 1981.- 9 էջ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն