Ձեռնարկատիրության զարգացման հիմնախնդիրները արդյունաբերության ճյուղում (ՀՀ օրինակով) - Բաբաջանյան, Աննա Սեյրանի / Babajanyan Anna (ՀՀ ԳԱԱ Մ․ Քոթանյանի անվան տնտեսագիտության ինստիտուտ, 2009)
Հետազոտության նպատակն է ուսումնասիրել ՀՀ արդյունաբերության ճյուղում ձեռնարկատիրության արդի վիճակը, բացահայտել դրա թերացումները և պատճառները, առաջարկել այդ բացերը լրացնելու և տնտեսության զարգացում ապահովելու հնարավոր ուղիներ / Диссертационная работа посвящена проблемам развития производственного предпринимательства в промышленной отрасли на примере машиностроительных предприятий РА
Ը.00.02 «Տնտեսության, նրա ճյուղերի տնտեսագիտություն և կառավարում» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2009 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է ՀՀ ԳԱԱ Մ. Քոթանյանի անվան տնտեսագիտության ինստիտուտում ; Գիտական ղեկավար՝ Ա․ Ե․ Զաքարյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Վ․ Բ․ Բոստանջյան, Դ․ Ն․ Հախվերդյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 21 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics