Разработка низкочастотных звукопоглощающих резонансных конструкций для применения производственных и общественных зданиях / Ցածրահաճախական ձայնակլանող ռեզոնանսային կոնստրուկցիաների մշակումը արտադրական և հասարակական շենքերում կիրառելու համար - Գասպարյան, Աշոտ Յուրիի / Gasparyan Ashot (Երևանի ճարտարապետության և շինարարության պետական համալսարան, 2007)
В современных интерьерах общественных промышленных зданий при проектировании, реконструкции и строительстве возникает необходимость обеспечения акустического комфорта с применением низкочастотных резонансных конструкций (НРК) / Ժամանակակից արտադրական, հասարակական շենքերի ներսույթների նախագծման, վերակառուցման և շինարարության ժամանակ ակուստիկ հարմարավետության ապահովման նպատակով անհրաժեշտություն է առաջանում կիրառել արդյունավետ ցածրահաճախական ռեզոնանսային կոնստրուկցիաներ
Ե.23.03 «Շենքերի և կառույցների ճարտարագիտական (էներգետիկ, հիդրավլիկ և այլն) ապահովում» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2007 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի ճարտարապետության և շինարարության պետական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Ս. Ա. Բուռնուսուզյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսնե՝ Զ. Ա. Մելիքյան, Ա. Ժ. Խաչատրյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ «ՎՊԷԿՏԻ» ՓԲԸ ։ Սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Տեխնիկական գիտություններ / Engineering & Technology