Հոգեդիագնոստիկ մեթոդիկաների համադրման և դրանց կիրառման համեմատական վերլուծություն / The comparison of psychodiagnostic methods and the comparative analysis of their application - Նաբավիզադեհ, Էբրահիմ / Nabavizadeh Ebrahim (ՀՀ ԿԳՆ Երևանի պետական համալսարան, 2013)
Այսօր հասարակության մեջ տնտեսական և սոցիալական խնդիրների կողքին խիստ առաջատար դեր ունեն առողջական խնդիրերը և դրանցով պայմանավորված հոգեբանական վիճակները, ապրումները / На сегодняшний день совместно с экономическими и социальными проблемами ведущее место занимает проблема здоровья личности, его психическое состояние и переживания / Nowadays the problem of a person's health and also his mental and emotional state are very important along with economic and social problems
ԺԹ.00.01 «Հոգեբանության տեսություն և պատմություն» մասնագիտությամբ հոգեբանական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2013 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել էԵրևանի պետական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Վ. Ռ. Պապոյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ս. Ֆ. Հարությունյան, Ա. Ա. Նադոյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Երևանի «Հայբուսակ» համալասարան ; Սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Հոգեբանական գիտություններ / Psychology