Տավարաբուծական մթերքների արտադրության ծախսերի և եկամուտների հաշվառման կատարելագործման ուղիները (Կոտայքի մարզի օրանակով) - Հակոբյան, Հայկ Սերյոժայի / Hakobyan Hayk (Հայաստանի պետական տնտեսագիտական համալսարան, 2010)
Տավարաբուծական մթերքների արտադրությունը Հայաստանի Հանրապետության տնտեսության զարգացման կարևորագույն խնդիրներից մեկն է / С переходом на рыночные отношения в республике Армения возникла необходимость в реформировании бухгалтерского учета в скотоводстве
Ը.00.05 «Հաշվապահական հաշվառում և վիճակագրություն» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2010 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Հայաստանի պետական ագրարային համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Ա. Զ. Սարգսյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ է. Հ. Օրդյան, Մ. Գ. Հովհաննիսյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ ԳԱԱ Մ. Քոթանյանի անվան տնտեսագիտության ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 23 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics