Оптимизация хирургического лечения послеоперационных вентральных грыж с использованием современных технологий / Հետվիրահատական վենտրալ ճողվածքների վիրաբուժական բուժման օպտիմալացումը՝ արդիական տեխնոլոգիաների կիրառմամբ / Optimization of surgical treatment of postoperative ventral hernias based on up-to-date technologies - Մելոյան, Արմեն Կոմիսարի / Meloyan Аrmen (Երևանի Մ. Հերացու անվան պետական բժշկական համալսարան, 2013)
Вся история развития абдоминальной хирургии убедительно подтверждает положение, согласно которому послеоперационная грыжа является следствием оперативного лечения / Աբդոմինալ վիրաբուժության ամբողջ պատմությունը վկայում է այն մասին, որ հետվիրահատական ճողվածքը հանդիսանում է վիրահատական բուժման բարդություն / In accordance with the whole history of development of abdominal surgery postoperative hernia is an unavoidable consequence of surgical treatment
ԺԴ.00.15 «Վիրաբուժույուն» մասնագիտությամբ բժշկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2013 ; Ատենախոսության թեման հաստստվել է Երևանի Մ. Հերացու անվան պետական բժշկական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Հ. Ա. Բարսեղյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա. Մ. Սահակյան, Ս. Հ. Միրզոյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ «Էրեբունի» ԲԿ ; Սեղմագիր՝ 22 էջ։
Keywords: Բժշկություն, բժշկական գիտություններ / Medicine, Medical Sciences