Об автомормфизмах ո-периодических произведений групп / Խմբերի ո-պարբերական արտադրյալների ավտոմորֆիզմների մասին / On automorphisms of n-periodic products of groups - Գևորգյան, Ամիրջան Լյովիկի / Gevorgyan Amirjan (Երևանի պետական համալսարան, 2012)
В диссертации исследуются автоморфизмы n-периодических произведений групп / Ատենախոսությունը նվիրված է խմբերի n-պարբերական արտադրյալների ավտոմորֆիզմների ուսումնասիրմանը / Dissertation is devoted to study of automorphisms of n-periodic products of groups
Ա.01.06 «Հանրահաշիվ և թվերի տեսություն» մասնագիտությամբ ֆիզիկամաթեմատիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2012; Ատենախոսության թեման հաստատվել է ԵՊՀ մաթեմատիկայի և մեխանիկայի ֆակուլտետի խորհրդի կողմից ; Գիտական ղեկավար՝ Վ. Ս․ Աթաբեկյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ռ. Ա. Սարգսյան, Վ. Հ․ Միքայելյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Խ. Աբովյանի անվան հայկական պետական մանկավարժական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 16 էջ։
Keywords: Ֆիզիկամաթեմատիկական գիտություններ / Mathematics & Physics