Обратная задача рассеяния для оператора Штурма-Лиувилля с потенциалом, имеющим определенное поведение на бесконечности / Անվերջությունում որոշակի վարք ունեցող պոտենցիալով Շտուրմ-Լիուվիլի օպերատորի համար ցրման հակադարձ խնդիրը - Ասատրյան, Հայկ Ալբերտի / Asatryan Hayk (Երևանի պետական համալսարան, 2006)
Под обратными задачами спектрального анализа понимают задачи восстановления линейного оператора по тем или иным его спектральным характеристикам / Ատենախոսությունը նվիրված է անվերջությունում որոշակի վարք ունեցող պոտենցիալով Շտուրմ-Լիուվիլի օպերատորի համար ցրման հակադարձ խնդրի ուսումնասիրությանը
Ա.01.02 «Դիֆերենցիալ հավասարումներ» մասնագիտությամբ ֆիզիկամաթեմատիկական գիտությունների թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2006 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է ԵՊՀ-ի մաթեմատիկայի ֆակուլտետի խորհրդի նիստում ; Գիտական ղեկավար՝ Ի. Գ. Խաչատրյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Ա. Հ. Հովհաննիսյան, Ա. Ժ. Նարիմանյան (Գերմանիա) ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Հայաստանի պետական ճարտարագիտական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 19 էջ։
Keywords: Ֆիզիկամաթեմատիկական գիտություններ / Mathematics & Physics