Վարկային պորտֆելի կառավարման հիսնախնդիրները (ՀՀ բանկերի օրինակով) - Սողոմոնյան, Եղիշե Հենրիկի / Soghomonyan Yeghishe (ՀՀ ԿԳՆ Երևանի պետական համալսարան, 2009)
Վարկային գործառությունները հանդիսանում են տնտեսության բնականոն գործունեության նախադրյալներից մեկը և իրականացնում են տնտեսության ճյուղերի միջև կապիտալի վերաբաշխում՝ ելնելով շուկայի արդյունավետության չափանիշներից / Выбор темы обусловлен не только необходимостью решения проблем, связанных с управлением кредитного портфеля, но и с углублением финансового кризиса в экономике PA
Ը.00.03 «Ֆինանսներ, դրամաշրջանառություն և վարկ» մասնագիտությամբ տնտեսագիտության թեկնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2009 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է Երևանի պետական համալսարանում ; Գիտական ղեկավար՝ Ս. Ս. Նահապետյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Վ. Բ. Բոստանջյան, Բ. Ա. Ասատրյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ ՀՀ ԳԱԱ Մ. Քոթանյանի անվան տնտեսագիտության ինստիտուտ ; Սեղմագիր՝ 24 էջ։
Keywords: Տնտեսագիտություն / Economics