Նոր գրականություն կուլտուրայի և արվեստի վերաբերյալ Հայկական ՍՍՀ-ում: 1979թ. մարտի 1-ից մինչև մարտի 31 -ը: Մատենագիտական ցանկ= Новая литература культуре и искусстве Армянской ССР: Библиографический указатель - (:unkn) unknown (Հայկական ՍՍՀ կուլտուրայի մինիստրություն ; Ալ. Մյասնիկյանի անվան պետական գրադարանի կուլտուրայի և արվեստի գիտական ինֆորմացիայի բաժին, 1979)
Կուլտուրայի և արվեստի վերաբերյալ նոր գրականության մատենագիտական ցանկ
Կազմ.՝ Ա. Միրիջանյան, Ա. Օգանեզովա, Է. Սարոյան; Թողարկման պատ.՝ Մ. Վարդանյան.- Երևան, 1979. - թ.3.- Մարտ.-36 էջ; 20սմ.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն