Նոր գրքեր: Տեխնիկա: (Ինֆորմացիոն ցանկ)= Новые книги: Техника - (:unkn) unknown (ժողովուրդների բարեկամության շքանշանակիր ՀՍՍՀ Ալ. Մյասնիկյանի անվան պետական գրադարանի հատուկ տիպի տեխնիկական գրականության բաժին, 1985)
Տեխնիկայի վերաբերյալ նոր գրականության ցանկ
Сост.: Н.Т. Аветян.- Ереван, 1985.- №5. -Май. -20 c. ; 21 см.
Keywords: Գրադարանագիտություն, մատենագիտություն և արխիվավարություն