Исследование полей напряжений в составных упругих телах методом фотоупругости / Բաղադրյալ առաձգական մարմիններում լարումների դաշտի ուսումնասիրությունը ֆոտոառաձգականության մեթոդ - Շիրինյան, Ռոբերտ Արշավիրի / Shirinyan Robert (ՀՀ ԳԱԱ մեխանիկայի ինստիտուտ, 2001)
Развитие науки и техники приводит к расширению и ужесточению требований к физико-механическим свойствам применяемых конструкционных материалов / Ատենախոսությունը նվիրված է տարասեռ նյութերից կազմված միացություններում լարումների բաշխման ուսումնասիրությանը ֆոտոառաձգականության մեթոդով
Ա.02.04 «Դեֆորմացվող պինդ մարմնի մեխանիկա» մասնագիտությամբ տեխնիկական գիտությունների թեքնածուի գիտական աստիճանի հայցման ատենախոսություն ; Երևան-2001 ; Ատենախոսության թեման հաստատվել է ՀՀ ԳԱԱ մեխանիկայի ինստիտուտում ; Գիտական ղեկավար՝ Ա. Ս. Խաչիկյան ; Պաշտոնական ընդդիմախոսներ՝ Վ. Ս. Տոնոյան, Ս. Խ. Գևորգյան ; Առաջատար կազմակերպություն՝ Երևանի ճարտարապետության և շինարարության պետական համալսարան ; Սեղմագիր՝ 21 էջ։
Keywords: Ֆիզիկամաթեմատիկական գիտություններ / Mathematics & Physics